Skip to content

Σχετικά

Μια παράδοση γεύσης από το 1963

Η ιστορία της Ταβέρνας Αστέρια ξεκινά το 1963, στις χρυσές ακτές των Αλυκών της Ζακύνθου. Εδώ ο Λαμπρινός Πίσκοπος, ψαράς και οινοποιός, και η σύζυγός του Ζαχαρένια, άνοιξαν μια μικρή οικογενειακή ταβέρνα, καθοδηγούμενοι από την κοινή αγάπη για το καλό φαγητό και την εγκάρδια φιλοξενία.

Με συνταγές που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά και εμπνευσμένες από τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις της Ζακύνθου, ο Λαμπρινός έφερε τα αλιεύματά του κατευθείαν από τη θάλασσα στην κουζίνα. Η Ζαχαρένια πρόσθεσε τις χειροποίητες πινελιές της - αρωματικά μπαχαρικά, λαχανικά ώριμα στον ήλιο, φρέσκα βότανα από τον κήπο. Μαζί, δημιούργησαν κάτι περισσότερο από ένα απλό εστιατόριο. Δημιούργησαν ένα μέρος όπου οι επισκέπτες έγιναν φίλοι και όπου το φαγητό αφηγήθηκε μια ιστορία.

απολαύστε αυθεντική ελληνική κουζίνα

Μια Κληρονομιά που Συνεχίζει να Ζει

Σήμερα, η Ταβέρνα Αστέρια συνεχίζει υπό τη φροντίδα της ίδιας οικογένειας, παραμένοντας πιστή στην παράδοση, καλωσορίζοντας παράλληλα νέες γενιές επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Η παραθαλάσσια τοποθεσία μας παραμένει τόσο γαλήνια και φιλόξενη όσο ποτέ, προσφέροντας το ιδανικό σκηνικό για μεγάλα γεύματα, ζεστά ηλιοβασιλέματα και αξέχαστες στιγμές.

Όταν δειπνείτε μαζί μας, δεν απολαμβάνετε απλώς ένα γεύμα — γίνεστε μέρος μιας ιστορίας που εξελίσσεται εδώ και πάνω από 60 χρόνια.

Καλώς ήρθατε στο τραπέζι μας. Καλώς ήρθατε στην Αστέρια.

WhatsApp